Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Σελίδες τοποθεσίας


ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΜΑΛΤΑΣ

Mε την ευκαιρία του ερχομού στην Αθήνα της  «Soċjetà Mużikali tal-Karmnu, Balluta Philharmonic Band» για τον εορτασμό της «Βαλέτα 2018 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης», η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου συναντήθηκε με αντιπροσωπία της Μάλτας, προκειμένου να συζητήσουν τις προοπτικές πολιτιστικών ανταλλαγών ανάμεσα στις δύο χώρες.

Με επικεφαλής τον Δρ. Deo Debattista, Κοινοβουλευτικό Γραμματέα υπεύθυνο για θέματα Προστασίας του Καταναλωτή και για τον Οργανισμό "Βαλέτα 2018 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης", που υπάγεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Πολιτισμού και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η αντιπροσωπεία, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την Υπουργό θέματα συνεργασιών, που αφορούν την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς, την προώθηση της καλλιτεχνικής δημιουργίας και τις residencies για δημιουργούς.

Σε συνεργασία με το Συμβούλιο των Τεχνών της Μάλτας , που εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση από τον Εκτελεστικό Πρόεδρό του κ. Albert Marshall, εξετάζεται η προοπτική καλλιτεχνικών συνεργασιών μεταξύ οργανισμών και φεστιβάλ από το 2019.

Φωτογραφίες:

Σχετικά Αρχεία:

Θέμα:

Γενικά

Κατηγορία:

Δελτίο Τύπου

Ημερομηνία Έκδοσης:

16/05/2018
Εκδηλώσεις
    ​​​​